• An off-white colored room with a dining table, chairs and different-shaped mirrors onto the wall.
  • Pastel-colored wristbands on a desk.
    Have a look at a few of our spaces at the photos above, and consider what makes yours”A Space for Being.”

    An artistic rendering of”A Space For Being,” Google’s 2019 Salone del Mobile Milano installation, that endeavors to research neuroaesthetics and was developed in partnership with Mutto, Reddymade Architecture and the International Arts + Mind Lab at Johns Hopkins University. Visitors spend five minutes in each of the three chambers.
  • A neutral-colored area with navy couches and soft lighting.
  • An area with diagonal lights round the walls and a table with pink and green chairs.
    “Transformative,” people’ final stop prior to receiving a customized readout of their expertise.  Photo credit: Maremosso Studio.

    The exhibit, constructed along with Reddymade Architecture, Muuto Design and the International Arts + Mind Lab is made up. There is more than meets the eye in the overall layout experience.
    The first of those 3 spaces for being, called”Essential.” 

  • These responses are our bodies’ responses to our environment, whether it’s something we see, touch, hear or smell, taste. Designers look at these inputs to evoke feelings. A field of research that investigates the effect of aesthetic experiences on biology, neuroaesthetics, provides insight into which inputs elicit specific answers. It is the reason your heart rate may change why your energy level may change based on the colors around you and when you touch fabrics.
    A Space for being’s second area,”Vital.” 
    Each space features a different look, scent, texture and sound, complete with distinctive textures, colors and layout components. As attendees walk through the distances, they’ll put on a wristband that measures responses such as heart activity, breathing rate, skin temperature, skin conductivity and movement. In the end, before each guest’s data is deleted, they will see a visual representation of the answer to every room and receive a customized readout that suggests which space made them feel most”at ease”